Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her iki doğrultuında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısının hizmetını kurmak için profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını boşlama kılmak veya amatörce gitmek önemlice gerilara sırat harisabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayanak alabilirsiniz.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu tip sebebiyle kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Bu baplar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki tahliye nöbetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı vazgeçme etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri zirdaki şekilde sıralanabilir:

Yangın kapıları tasarruf kayranına bakarak, rengine nazaran ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan manken sınıflandırması zirdaki gibidir

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları ahenkli olarak mimarilmalıdır. Kapının insicamlı çdüzenışmasını temin etmek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi birlikteşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet yapılmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Ekseriyetle maden yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Uzay Yangın olarak binalarınıza örgülacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni yapım etmek ve montajını ika etmek binaların yangından korunması için elzemdir.

Kesilme nüshası: Binaların daire sayısı bapların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı Yangın Kapısı örgülarda her katta bir parça ivedi çıkış kapısı alan almalıdır. şiddetli katlı yapılarda katlar arasındaki intikallerde de kapılar bulunabilir.

Report this wiki page